Installation

Cara memasang dek komposit untuk pelan dek rumah anda...

Get Answers

Warna Dan Surface Finishing

warna sedikit dan suface kemasan perbezaan di dek anda mungkin berlaku disebabkan oleh perbezaan kecil dalam bahan mentah yang digunakan, dan kemasan permukaan papan dek. Perbezaan-perbezaan ini adalah normal dan membuat anda kelihatan dek lebih semula jadi. Permukaan dek anda mengambil masa kira-kira 15 minggu untuk mencapai warna semula jadi. Anda boleh melihat beberapa perubahan warna dalam tempoh ini, yang adalah perkara biasa.

Kawasan pemasangan

Permukaan di mana dek anda akan dipasang mestilah stabil. Ia boleh diperbuat daripada konkrit, papak, jubin atau sufface lain dengan ciri-ciri yang sama. A cerun 1cm setiap 2M adalah disyorkan untuk memudahkan air lari.

Meninggalkan Sekurang-kurangnya Dua Side Kepada bawah Deck Tanah Lapang bagi pengudaraan Cross

Untuk mengurangkan kelembapan kelembapan build-up, pengudaraan yang mencukupi dek anda adalah sangat penting. Kedua-dua belah dek mesti terbuka atau kekisi sahaja. pelapisan pepejal atau skirt boleh digunakan dengan syarat sekurang-kurangnya 5 cm ruang udara berterusan tanpa halangan yang tinggi di sepanjang dua sisi dek. Biarkan sekurang-kurangnya dua pihak kepada yang ruang bawah dek terbuka untuk pengudaraan silang.

Jangan punggung Boards End-To-End On The Main Luas Deck anda

Jangan sekali-kali campur papan dek hujung ke hujung atau gam mereka di kawasan utama dek anda, kerana itu tidak boleh mengembangkan atau kontrak. hasil suhu dan kelembapan perubahan panjang, lebar dan ketebalan. Sentiasa kelihatan sehingga jurang pengembangan.

MAKLUMAT MENGENAI PRODUK

WPC (Kayu plastik komposit) adalah jenis baru bahan yang dibuat oleh serbuk kayu bercampur dengan HDPE (High Density Polyethylene) dan bahan kimia lain. bahan yang tersemperit daripada tekanan tinggi yang unik dan mesin suhu dari acuan yang direka khas. WPC dek adalah yang selamat, bertanggungjawab terhadap alam sekitar bahan baru alternatif yang tidak memerlukan lukisan dan gam untuk teknik pembuatan yang istimewa dan watak-watak. Ia adalah produk mesra alam. Serbuk kayu bahan utama adalah sekerap dari kilang-kilang Jaksa, dan bahan lain adalah kitar semula plastik.

Mengandungi serat semula jadi, produk WPC yang bukan sahaja mempunyai ijazah tinggi anti-UV dan cuaca sifat tahan, tetapi juga mudah untuk mesin semasa pengeluaran dan penggunaan. Ia mempunyai ciri-ciri yang sangat tahan kelembapan dan anai-anai, tidak busuk, tiada keretakan, kestabilan warna yang konsisten, jadi ia boleh berkisar digunakan dalam luaran.

Menyelamatkan pokok-pokok, menyelamatkan hutan ------ Untuk melindungi alam sekitar kita dengan memulakan untuk menggunakan produk WPC

Tahniah atas pembelian produk decking komposit anda dari WOOD PLASTIC COMPOSITE OUTDOOR DECK

Berikut pemasangan dan penyelenggaraan arahan akan menjamin kehidupan yang panjang untuk menutup anda.

Penyimpanan

Sila Simpan papan geladak WPC dalam bungkusan asal mereka, sebaik-baiknya di tempat berbumbung yang mempunyai pengudaraan yang.

Perkara penting untuk pemasangan

1. Sedikit warna dan permukaan perbezaan boleh berlaku disebabkan oleh perbezaan kecil dalam bahan mentah atau rawatan permukaan. Ini memastikan dek anda akan mempunyai penampilan yang semula jadi

2. Ia adalah dinasihatkan untuk meletakkan bahagian teres di tapak pemasangan yang diperlukan untuk 72 jam sebelum anda mula memasang untuk menyesuaikan diri mereka. Tidak memasang bahagian teres jika suhu adalah tamparan 0℃

3. Kami menasihatkan anda untuk menggunakan aksesori asal dan bahagian-bahagian dari WOOD PLASTIC COMPOSITE DECK OUTDOOR, perlu menjadi ruang sekurang-kurangnya 25mm antara tanah dan substruktur. Jika pengalihan udara tidak mencukupi apa-apa jaminan akan dibatalkan. Hubungi terus antara seksyen teres dan rumput atau tanah mesti dielakkan di semua kos.

4. Variasi dalam suhu dan kelembapan pengambilan akan menyebabkan pengembangan (kira-kira 0.3% kepada 0.5%) daripada pengembangan jarak yang mencukupi antara bahagian-bahagian teres, di seluruh teres dan oleh dinding, pagar pokok iklan.

5. A asas yang kukuh dan dipadatkan seperti konkrit, batu kelikir, batu-batu kecil atau sesuatu yang serupa adalah perlu

6. Sebelum anda mula memastikan ada asas tahap dan menghapuskan semua rumpai. Untuk mengelakkan rumpai berkembang, kami menasihatkan supaya meletakkan akar-stop kain di bawah struktur. Pastikan tapak tanah yang bersih, kering, stabil, kukuh dan licin - kecerunan 2% akan menyediakan saliran air yang betul.

7. produk WPC tidak sesuai untuk tempat-tempat ditutup dan basah tanpa pengudaraan udara dan / atau persekitaran dengan ketara perubahan suhu perbezaan (seperti bilik sauna).

8. Kaedah pemasangan adalah sangat penting untuk produk; Pemasangan yang salah boleh menyebabkan kurang ketahanan atau beberapa kerosakan produk. Menyemak bahan sebelum pemasangan. Melaporkan semua kerosakan dan kecacatan kepada penjual sebelum pemasangan. Permulaan pemasangan bermakna penampilan dan piawaian telah diluluskan oleh pelanggan. Percaya pemasang profesional dengan pemasangan. Adalah dicadangkan bahawa lebih daripada dua orang yang bekerja bersama-sama semasa memasang teres. WPC dek tidak boleh digunakan untuk tiang, rasuk, gelegar, tiang sokongan atau bearing loading lain

segmen. Kegagalan untuk mematuhi arahan akan membatalkan jaminan.

Komponen utama:

WPC decking board +plastic clip &stainless screw+ keel + expansion screws + corner cover

Alat Disyorkan:

Gerudi Elektrik + gerudi pemutar skru + Kesan + Kesan gerudi + Hammer

Gerudi Elektrik adalah satu kemestian untuk menggerudi lubang untuk skru dalam pemegang dek WPC, dek dan penutup sampingan.

Installation

First step: menyediakan substruktur

1. Memastikan sistem perparitan yang baik. Atas sebab ini meletakkan substruktur dengan cerun yang kecil sebanyak 1% kepada 1.5% dari rumah, diletakkan memanjang. Menjaga lunas sekurang-kurangnya 30mm dari dinding atau halangan lain untuk membolehkan pengembangan produk WPCs

2. Sila menjaga jarak dua keels di 40cm maksimum antara pusat-pusat

melengkapkan tanah konkrit rata atau sedikit curam Kemudian kita sampai kepada langkah memasang lunas menyokong

Attention point:

1. Biasanya keels harus tetap dengan skru pengembangan kepada konkrit pada jarak 30-40cm.

2. Jika teres yang sangat besar, anda juga boleh meletakkan gelegar sokongan terapung di atas asas untuk membolehkan pergerakan tanpa penetapan.

3. Jika gelegar sokongan dibentangkan dengan hujung crosscut sebelah satu sama lain, sila pastikan bahawa mereka bertindih oleh sekurang-kurangnya 10 sentimeter.

4. Sila ambil perhatian bahawa ia adalah satu kemestian bahawa permukaan dek dipasang rata dan tidak ada air boleh mengumpul di permukaan atau di dalam kamar. Jika air mengumpul dalam kamar untuk tempoh yang lebih lama lembaga mula bekam dan melambai kerana pengembangan kelembapan., Jadi sila tinggalkan permukaan cenderung 1,5-2% ke arah papan supaya tidak ada bahaya pengumpulan air.

Selepas yayasan itu dibuat dan keels menyokong dengan baik tetap, sila penambahan kepada proses berikut:

Attention:

1. Sila pastikan bahawa ada satu lunas bawah satu papan dek pada bila-bila, terutamanya apabila terdapat

dua papan dek bertemu. Jangan sekali-kali membenarkan dua papan dek berakhir berkongsi satu lunas, jika tidak,

papan dek mungkin mengecut dan jatuh dari lunas atau mempunyai masalah lain.

2. Pastikan bahagian-bahagian teres melanjutkan sebanyak tidak lebih daripada 10mm lebih gelegar sokongan.

Produk WPC’ Kadar pengembangan adalah sekitar 0.3% kepada 0.5% bergantung kepada keadaan cuaca yang berbeza di tempat yang berbeza, berdasarkan kadar pengembangan ini, mesti ada jurang sentiasa antara dua produk WPC, berikut terdapat beberapa contoh:

Jarak sekurang-kurangnya 30mm dari dinding atau halangan lain untuk membolehkan pengembangan produk WPC adalah perlu semasa pemasangan

Sekurang-kurangnya 10mm antara potong silang berakhir adalah perlu

Jika anda menggunakan bahagian teres dengan panjang 400cm, jarak antara hujung crosscut mesti sekurang-kurangnya 15mm berdasarkan pengiraan.

WOOD PLASTIC COMPOSITE DECK OUTDOOR tawaran bermula klip / permulaan untuk papan dek pertama semasa pemasangan

Untuk ini, pertama menetapkan music permulaan keseluruhan pada gelegar pada baris, dan kemudian tolak papan teres dek pertama untuk klip bermula untuk menetapkan Penting: apabila menetapkan klip memulakan atau klip menyambung, pra-penggerudian dengan 2.5mm bit adalah perlu untuk mengelakkan retak atau pecah struktur sub kerana produk WPC mempunyai ketumpatan tinggi yang tidak membenarkan langsung kuku atau skru.

Finishing

Menetapkan perlindungan sudut L bentuk dinding dan tidak kepada bahagian-bahagian teres untuk membolehkan pergerakan WPC. Untuk menentukan kedudukan yang betul di dinding teruskan seperti berikut:

Lay penutup sudut L bentuk pada bahagian teres. Menaruh tanda pada dinding di tepi atas sampul sudut L bentuk.

      

Kemudian keluarkan bahagian teres dari bawah L penutup bentuk sudut dan menetapkan perlindungan sudut L bentuk dinding;

      

sentiasa memastikan terdapat ruang yang mencukupi sekurang-kurangnya 20mm antara penutup sudut L bentuk dan seksyen teres.

      

Mesti ada jurang di sendi di antara dua penutup sudut, dikira berdasarkan kadar pengembangan 0,3-0,5% daripada panjang.

      

Jarak antara skru penetapan perlu maksimum 30cm.

Maintenance

teres boleh dibersihkan dengan berus Mengempelas kertas /, atau dengan pembersih tekanan tinggi. Jika anda membersihkan teres dengan pembersih tekanan tinggi, anda perlu menjaga jarak sekurang-kurangnya 30 cm dari bahagian-bahagian teres. Jika perlu anda boleh menggunakan sabun neutral. Pastikan bahan pencuci yang tidak menyerang plastik. Berikut adalah beberapa cadangan secara terperinci:

      

1. kesan air

      

Terdapat beberapa kesan air pada permukaan teres yang baru dipasang apabila air menyejat selepas hujan. Ia adalah fenomena sementara yang akan hilang dalam masa 1-2 bulan dengan sendirinya. Ia boleh dibersihkan dengan mengelap permukaan dengan bulu keluli

      

2. Lumpur, habuk, dan lain-lain

      

dek bersih untuk menghilangkan kotoran dengan menggunakan air panas dengan sabun. Pasir dengan bulu sengit jika diperlukan.

      

3. Calar, kesan minyak, kesan alkohol, dan rokok dan lain-lain kesan yang sukar untuk dihapuskan dari bulu permukaan Penggunaan keluli atau kertas pasir dengan teliti untuk cuba untuk menghapuskan noda. Kemudian permukaan pasir dan bersih dengan air panas dengan sabun.

      

Tuntutan:

      

Tuntutan semata-mata dan tanpa syarat hanya untuk kesalahan pengeluaran Tuntutan bahan tidak boleh dibuat untuk bahan di mana kesalahan produk yang boleh dilihat yang telah digunakan, dimesin dan / atau diproses. Tuntutan tidak terpakai bagi penggunaan yang tidak dibenarkan atau penggunaan yang tidak betul bahan. Penjual akan menawarkan bahan baru untuk menggantikan produk yang tidak baik sahaja, dan tidak bertanggungjawab ke atas kos yang berkaitan seperti kos pemasangan, pengangkutan dan kos penghantaran, atau masa dan tenaga. Semua atur huruf dan percetakan kesilapan terpelihara.

Pasukan Cemerlang kami

Shanghai SevenTrust Syarikat berpegang teguh kepada falsafah Perkhidmatan "Kita memperoleh segala-galanya dari pelanggan dan kami akan melakukan segala-galanya untuk pelanggan". Kami akan memberi tumpuan kepada pelanggan dan memenuhi keperluan dan kehendak dengan kelajuan terpantas, kemahiran yang sangat baik, dan cara terbaik pelanggan.

Produk kami

komposit kayu kami mempunyai otak yang menyediakan bunga semula jadi untuk membantu mengelakkan tergelincir. komposit kayu kami datang dalam pelbagai jenis panjang untuk mengurangkan kos dan pembaziran. dek kayu komposit mempunyai jangka hayat yang panjang yang akan menambah nilai kepada anda rumah di dijual semula.

reputasi syarikat kami untuk kecemerlangan dan integriti disokong oleh kepujian yang kami terima, seperti Anugerah Presiden negara untuk Kecemerlangan dalam Pengeksport dan Anugerah Kualiti tahunan di negeri kami. proses pembuatan adalah dikawal rapat dan ISO 9000 Syariah. Falsafah perniagaan kami adalah Pengurusan Kualiti, daripada memantau prestasi kita sendiri untuk perancangan strategik dan pengukuran keputusan.

Pada SevenTrust kita faham bahawa yang berada di komposit plastik kayu apabila ia datang kepada perkhidmatan. Kami bangga dalam kerja kita, perhatian kita kepada perincian dan masa pusing balik pada harga yang berpatutan. pasukan sevice kami adalah sama seperti anda, boleh dipercayai, ahli-ahli boleh dipercayai yang berkongsi kebanggaan anda dalam industri kita, serta kesungguhan untuk menyediakan perkhidmatan kelas pertama. Seperti salah satu daripada nilai-nilai syarikat kami, wakil kami memahami bahawa perkataan kami adalah ikatan kita, jika kita katakan kita akan melakukan sesuatu - kita melakukannya, kerana kita tahu bahawa reputasi kita bergantung padanya dan bahawa kita adalah hanya sebagai baik sebagai terakhir kami pekerjaan.

Shanghai Seven Trust bekerja pada penyelidikan dan membangunkan daripada kayu-plastik dan bahan-bahan PVC. teknologi asing teras telah diperkenalkan dalam untuk meningkatkan komponen bahan dan kaedah pemprosesan, yang membuat sumbangan besar kepada peningkatan fungsi bahan mentah semasa kami dan produk-produknya.

Customer

Mr. elegant, pilih WPCs produk kami, dan telah dihargai. Kami mempunyai rakan-rakan baik di Mexico.

-Mexico Customer

Kami mempunyai kerjasama yang menyenangkan banyak kali. Yang paling indah produk kami supaya kepuasan pelanggan kami.

-European Customers