AFQ Mengenai Produk

Mengenai produk kami, anda mempunyai apa-apa soalan? Beritahu kami apa yang anda mahu tahu...

Get Answers

Apa yang Forestar WPC dek dan lain-lain yang diperbuat daripada?

Bahan mentah Forestar WPC dek dan lain-lain: 60% serbuk buluh, 28% HDPE, 12% bahan tambahan. Ia adalah bersama tersemperit dengan lapisan polietilena atas untuk prestasi penyelenggaraan yang rendah ultra. Kami juga boleh melaraskan formula bahan mentah mengikut permintaan anda.

Di mana boleh Forestar WPC dek dan lain-lain digunakan?

Forestar WPC dek dan lain-lain boleh digunakan dalam hampir mana-mana jenis kawasan luar berhampiran air, seperti laluan pejalan kaki dan dok. Forestar WPC dek dan yang lain tidak boleh digunakan untuk mana-mana ahli sokongan struktur.

Berapa lama tekstur yang lalu?

trafik kaki, corak trafik, objek seperti perabot berlarutan permukaan, pendedahan cuaca, pembersihan produk yang digunakan, kekerapan pembersihan terutamanya dengan pencuci tekanan komersial (tidak digalakkan), semua akan memberi kesan kepada kemasan permukaan kilang Forestar WPC dek dan lain-lain.

Adakah Forestar WPC dek dan lain-lain pudar?

Forestar WPC dek dan lain-lain akan meringankan masa ke masa untuk yang indah, mengharungi nada dalam keluarga warna yang sama. Peralihan warna nada adalah bergantung kepada pendedahan kepada cahaya matahari dan faktor-faktor persekitaran yang lain. Proses luluhawa bermula apabila pemasangan dan umumnya lengkap dalam tempoh 60 hingga 90 hari. Berdasarkan kajian ujian bebas, ia telah ditentukan bahawa Forestar WPC dek dan lain-lain akan mengalami sedikit pudar kerana ia adalah bersama-tersemperit dengan shell luar tahan lama.

Adakah Forestar WPC dek dan lain-lain memberi daya tarikan yang baik dalam keadaan basah atau kering?

Ya, Forestar WPC dek dan lain-lain yang tahan slip.

Adakah produk anda dibuat daripada bahan buangan (s)?

Ya. Forestar WPC dek dan lain-lain yang dibuat daripada 90% bahan-bahan kitar semula, yang mana 30% adalah pengguna post dalam asal. Forestar WPC dek dan lain-lain mempunyai salah satu daripada kandungan bahan-bahan kitar semula yang paling tinggi dalam industri papan landskap komposit.

Pasukan Cemerlang kami

Shanghai SevenTrust Syarikat berpegang teguh kepada falsafah Perkhidmatan "Kita memperoleh segala-galanya dari pelanggan dan kami akan melakukan segala-galanya untuk pelanggan". Kami akan memberi tumpuan kepada pelanggan dan memenuhi keperluan dan kehendak dengan kelajuan terpantas, kemahiran yang sangat baik, dan cara terbaik pelanggan.

Produk kami

komposit kayu kami mempunyai otak yang menyediakan bunga semula jadi untuk membantu mengelakkan tergelincir. komposit kayu kami datang dalam pelbagai jenis panjang untuk mengurangkan kos dan pembaziran. dek kayu komposit mempunyai jangka hayat yang panjang yang akan menambah nilai kepada anda rumah di dijual semula.

reputasi syarikat kami untuk kecemerlangan dan integriti disokong oleh kepujian yang kami terima, seperti Anugerah Presiden negara untuk Kecemerlangan dalam Pengeksport dan Anugerah Kualiti tahunan di negeri kami. proses pembuatan adalah dikawal rapat dan ISO 9000 Syariah. Falsafah perniagaan kami adalah Pengurusan Kualiti, daripada memantau prestasi kita sendiri untuk perancangan dan keputusan pengukuran strategik.

Pada SevenTrust kita faham bahawa yang berada di komposit plastik kayu apabila ia datang kepada perkhidmatan. Kami bangga dalam kerja kita, perhatian kita kepada perincian dan masa pusing balik pada harga yang berpatutan. pasukan sevice kami adalah sama seperti anda, boleh dipercayai, ahli-ahli boleh dipercayai yang berkongsi kebanggaan anda dalam industri kita, serta kesungguhan untuk menyediakan perkhidmatan kelas pertama. Seperti salah satu daripada nilai-nilai syarikat kami, wakil kami memahami bahawa perkataan kami adalah ikatan kita, jika kita katakan kita akan melakukan sesuatu - kita melakukannya, kerana kita tahu bahawa reputasi kita bergantung padanya dan bahawa kita adalah hanya sebagai baik sebagai terakhir kami pekerjaan.

Shanghai Seven Trust bekerja pada penyelidikan dan membangunkan daripada kayu-plastik dan bahan-bahan PVC. teknologi asing teras telah diperkenalkan dalam untuk meningkatkan komponen bahan dan kaedah pemprosesan, yang membuat sumbangan besar kepada peningkatan fungsi bahan mentah semasa kami dan produk-produknya.

Customer

Mr. elegant, pilih WPCs produk kami, dan telah dihargai. Kami mempunyai rakan-rakan baik di Mexico.

-Mexico Customer

Kami mempunyai kerjasama yang menyenangkan banyak kali. Yang paling indah produk kami supaya kepuasan pelanggan kami.

-European Customers